About

Welkom bij Antimodels – het modellenbureau waar diversiteit, karakter & inclusiviteit samenkomen. Sinds 2002 heeft Antimodels de Nederlandse modellenwereld verrijkt met een frisse blik op schoonheid en representatie.
Ons verhaal begint met Sascha Tulp, zelf internationaal model, die inzag dat er een groeiende vraag was naar echte mensen in een industrie die vaak bekend stond om zijn onrealistische standaarden. Gedreven door het verlangen om een breder spectrum van schoonheid en identiteit te omarmen, richtte Sascha Antimodels op.

Anti Model: Iemand met een karakteristieke uitstraling, met net dat ietsje meer, waarvoor je je hoofd op straat omdraait. Iemand die goed in zijn vel zit, zichzelf kan zijn en daar blij mee is. Dat zijn de mensen die wij zoeken. Echte mensen, anti-plastic, anti-Barbie. Ons modellenbestand vormt een ‘sterk concentraat’ van de samenleving, zowel modellen waar de mens zich mee kan identificeren en die worden geadoreerd. Niet door een 'perfect' voorkomen, maar door zelfvertrouwen uit te stralen. Leeftijd en maten doen er daarbij niet toe. Belangrijker zijn karakter, charisma en de durf om jezelf te presenteren.

 

Bij Antimodels gaat het niet alleen om het maken van mooie foto's, maar om het vertellen van echte verhalen. We geloven in de kracht van diversiteit en streven ernaar om een platform te bieden voor mensen van alle achtergronden, vormen, maten en leeftijden.Of je nu een opdrachtgever bent die op zoek is naar nieuwe gezichten voor een photoshoot of reclamecampagne, of een aspirant-model dat zijn of haar eerste stappen wil zetten in de industrie, wij bieden de ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt om te schitteren.

 

Anti Models is actief op het gebied van o.a. mode en reclame variërend van fotografie-, commercials-, shows- en filmopdrachten. Wij zijn meer dan een modellenbureau; wij zijn een gemeenschap van individuen die geloven in de kracht van authentieke representatie. Samen vormen we een familie die trots is op wie we zijn en waar we voor staan.

 

Nieuwe aanvragen van opdrachtgevers en potentiële opdrachtgevers kunnen zowel telefonisch op 020-6232107 of via ons mailadres info@anti-models.nl

Op basis van een aanvraag voor een opdracht doen wij geheel vrijblijvend een voorstel op maat. Tevens bieden wij ook productie aan zoals o.a. casting, styling, visagie en locaties.

 

T +31(0)20-6232107

E info@anti-models.nl