About

Anti Models is een modellen – en castingbureau opgericht in 2002 door Sascha Tulp. Sascha heeft vanuit haar jaren lange ervaring als model de vraag naar een grotere diversiteit van modellen en acteurs opgemerkt. Dit heeft een dermate verandering in de vraag naar modellen en acteurs teweeg gebracht, om deze vraag te kunnen beantwoorden heeft Sascha Anti Models opgericht.

Anti Model: Iemand met een karakteristieke uitstraling, met net dat ietsje meer, waarvoor je je hoofd op straat omdraait. Iemand die goed in zijn vel zit, zichzelf kan zijn en daar blij mee is. Dat zijn de mensen die wij zoeken. Echte mensen, anti-plastic, anti-Barbie. Ons modellenbestand vormt een ‘sterk concentraat’ van de samenleving, echte mensen zijn een trend. Het gaat ook om herkenbaarheid: mensen willen zich met een model kunnen identificeren en tegelijk moet een model een voorbeeld stellen. Niet door een perfect voorkomen, maar vooral door zelfvertrouwen uit te stralen. Leeftijd en maten doen er daarbij niet toe. Belangrijker zijn karakter, charisma en de durf om jezelf te presenteren.

 
Mocht je dit aanspreken als toekomstig model of acteur dan kun je je bij ons aanmelden via de website onder het kopje inschrijven. Zodra wij jouw gegevens en foto's hebben ontvangen zal er in goed overleg gekeken worden of wij je kunnen vertegenwoordigen.

Bij Anti Models wordt de mogelijkheid geboden om je eigen profiel aan te maken en up-to-date te houden, deze verantwoordelijkheid ligt wel bij het model of de acteur zelf. Het voordeel van je eigen portfolio en gegevens bij te houden is dat het bij ons bekende materiaal altijd recent is. Uiteraard zal het nieuwe aangeboden fotomateriaal door Anti Models beoordeeld worden en bij goedkeuring op onze website geplaatst worden.

Anti Models is actief op het gebied van o.a. mode en reclame variërend van fotografie-, commercials-, shows- en filmopdrachten. Op basis van een aanvraag voor een opdracht doen wij geheel vrijblijvend een voorstel op maat. Tevens bieden wij ook productie aan zoals o.a. casting, styling, visagie en locaties.

Nieuwe aanvragen van opdrachtgevers en potentiële opdrachtgevers kunnen zowel telefonisch op 020-6232107 of via ons mailadres info@anti-models.nl

T +31(0)20-6232107

E info@anti-models.nl